top of page
  • Obrázek autoraAnna Pelikánová

Vydali jsme Sbírku souvztažností pro nestátní neziskovky

Aktualizováno: 31. 7. 2023

Nakladatelství GRADA nás oslovilo ke spolupráci a konečně jsou tedy na světě aktuální účetní souvztažnosti pro nestátní neziskovky, které promítají legislativní změny podle nového občanského zákoníku a novel zákona o účetnictví a daňových zákon

Konečně jsou tady aktuální účetní souvztažnosti pro nestátní neziskovky, které promítají legislativní změny podle nového občanského zákoníku a novel zákona o účetnictví a daňových zákonů. Bez této knižní pomůcky se neobejdete, jste-li účetním či ekonomickým pracovníkem v nestátní neziskové organizaci. Publikace je uceleným přehledem účetních souvztažností podle směrné účetní osnovy. Základem je maximální postižení ekonomické podstaty jednotlivých účetních případů hospodářské praxe v účetní souvztažnosti.

Autorka se věnuje lektorské činnosti se zaměřením na nestátní neziskové organizace a má za sebou 20 let praxe.


Objednávajte na:



O autorce:

Ing. Anna Pelikánová

Hlavní účetní Connect Economic Group s.r.o.

Anna je uznávanou odbornicí na mnohá témata vedení účetnictví v ČR. Je za ní více než 20letá praxe z finančního vedení nadnárodních korporací i výrobních firem. Jako autorka odborných publikací a lektorka seminářů na téma Účetnictví a daně pro nestátní neziskové organizace vzdělává další profesionály v oblasti účetnictví a daní v rámci celé ČR. Zodpovídá za profesionální služby, které klientům poskytujeme, a odborně vzdělává celý tým.


25. 11. 2016

bottom of page