top of page
  • Obrázek autoraAnna Pelikánová

Vyšla kniha Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky

Aktualizováno: 31. 7. 2023


Autorce mnoha článů, lektorce kurzů pro nestátní neziskové organizace, Anně Pelikánové, vyšla na začátku roku odborná publikace Účenitctví, daně a financování pro nestátní neziskovky. Po přečtení knihy se budete orientovat ve veškeré legislativě pro nestátní neziskové organizace. Kniha je určena zejména ekonomickým pracovníkům a účetním v těchto subjektech a všem, kteří mají tuto oblast na starosti. Jádrem je účetní a daňová problematika. Pro spřátelené neziskové organizace máme možnost nabídnout až 15% slevu na knihu.

Autorka se zabývá vybranými problémy, s nimiž se neziskovky potýkají, čerpá přitom ze svojí odborné praxe a lektorské činnosti. Samozřejmostí je promítnutí legislativních změn podle nového občanského zákoníku a novel zákona o účetnictví a daňových zákonů.


Objednávejte na:



O autorce:

Ing, Anna Pelikánová

Hlavní účetní Connect Economic Group s.r.o.

Anna je uznávanou odbornicí na mnohá témata vedení účetnictví v ČR. Je za ní více než 20letá praxe z finančního vedení nadnárodních korporací i výrobních firem. Jako autorka odborných publikací a lektorka seminářů na téma Účetnictví a daně pro nestátní neziskové organizace vzdělává další profesionály v oblasti účetnictví a daní v rámci celé ČR. Zodpovídá za profesionální služby, které klientům poskytujeme, a odborně vzdělává celý tým.


14. 01. 2016

bottom of page